top of page

Vaktmestertjenester i Trondheim

 

Vi har kompetanse og utstyr til å bistå private og bedrifter til drift og vedlikehold av fast eiendom i Trondheim. Våre dyktige vaktmestere er opptatt av å utføre våre tjenester på en grundig og faglig god måte, med kort responstid ved tilkallingsoppdrag.

Vi tilbyr et bredt spekter av vaktmestertjenester: 

  • Feiing og kosting

  • Strøing

  • Snørydding og brøyting

  • Gressklipping

  • Beskjæring / klipping av hekker og trær

  • Håndverkertjenester, herunder gulvlegging, flislegging, gipsing, utskiftning av dører, vinduer og reparasjonsarbeid

  • Gulvbehandling, herunder boning, polering, oppskuring, beis og påføring av olje

  • Impregnering av stoff, fasader, stein og trevirke

  • Maletjenester

  • Gartnertjenester

Feiing av parkeringskjeller Crystal Serv

Gressklipping og kantklipping

Om du skulle ha klippet gresset - bare ta kontakt med oss! Vi påtar oss gressklipping og kantklipping med 100% fornøyd-garanti. Klippet gress gjør et godt inntrykk til omgivelsene. Vi har effektive gressklippere som gir det beste resultatet, og vi kommer til de fleste steder. Vi utfører plenklipping reglemessig eller etter avtale. Vi har effektiv beitepusser / krattknuser til hard bruk både gress, enger, grøftekanter og småbusker.

Les mer om gressklipping

Trimming av hekk og beskjæring av busker og trær

Crystal Service AS er stolt av sine prosjekter som allerede er utført innen beskjæring av hekk og trær. Vi utfører hekkelipping både av små hekker (det minste som kan beskjæres er 2 år gammel hekk) og høye hekker (3 meter og mer). Om du vil ha hjelp med hekken, ta kontakt med oss!

Les om trimming av hekk

Snømåking / strøing

Vi utfører snørydding/strøing for å gjøre arbeidsdagen din enklere. Det er viktig å brøyte gangveier og parkeringsplasser for å unngå skader og forsinkelser.

Les mer om brøyting

Feiing / kosting

Det er fint å ha det rent utenfor etter en lang vinter. Vi rydder grus og søppel slik at du bare kan nyte sola om våren. Vi tilbyr også effektiv kosting av garasjeanlegg.

Les mer om feiing og kosting

Ugressbekjempelse

Reglemessig ugressbekjempelse og rydding av blomsterbed gir oss muligheten til å glede oss over uteområdet.

Trenger du gartner?

Håndverktjenester

Har du behov for å skifte gulvbelegg, avretting av gulv eller flislegging - vi kommer gjerne å hjelper deg! Vi  bytter også vinduer, dører, legger gipsvegger og gipstak eller annet snekkerarbeid!

Se våre håndverktjenester

Maling

Malte overflater er enklere å holde rene, beskytter mot ytre påvirkning og forlenger livetid. Vi utfører både innvendig og utvendig maling og sparkling. 

Se våre håndverktjenester

gravemaskin.jpg
bottom of page