top of page

Renhold

Riktig renhold er en forutsetning for et godt innemiljø, og det er en dokumentert sammenheng mellom dårlig renhold og uheldige helseeffekter, som f.eks allergi, hodepine, lungelidelser. Mistrivsel og ubehag vil også kunne føre til økt sykefravær og redusert produktivitet fra de ansatte.

pexels-matilda-wormwood-4099467.jpg

Crystal Service AS er godkjent renholdsbedrift

Det er viktig at det ser ryddig og rent ut, det gir oss en følelse av velvære, samtidig som det bidrar til at bygninger blir vedlikeholdt og ivaretatt. Likevel, den aller viktigste grunnen til godt renhold er betydningen av god hygiene og påvirkning av vår helse. Rengjøring er en sentral del av vårt forebyggende helsearbeid, som er alle tiltak som gjøres for å hindre at vi skal bli syke.

Daglig renhold

Vi tilbyr renholdstjenester både for private og bedriftskunder, med fleksible planer som kan tilpasses etter dine behov – enten det er daglig, ukentlig eller månedlig.

Rundvask

Vår omfattende rundvasktjeneste tar seg grundig av hvert hjørne og krok, fra tak til gulv. Alt av rundvask før og etter selskap, periodisk rundvask av kontorer, lager og verkstedslokaler.

Byggvask

Byggvask er en essensiell prosess for å klargjøre nybygg eller renovere områder før innflytting. Vår profesjonelle byggvasktjeneste sikrer fjerning av byggstøv, søppel og andre rester, og etterlater seg et rent, trygt og innbydende miljø for fremtidige aktiviteter eller beboelse.

Spesielt renhold

Vårt renholdsteam er dedikert til å bekjempe selv de mest utfordrende flekker, skitne steder og soppinfiserte plasser. Med avanserte teknikker og produkter fjerner vi effektivt flekker fra overflater og behandler soppskader for å gjenopprette et sunt og hygienisk miljø.

Trappevask

Vår trappevasktjeneste for borettslag gir en grundig rengjøring av felles trapperom og inngangspartier. Vi fjerner støv, smuss og søppel, og sikrer et rent og trygt miljø for beboere. Med jevnlig vedlikehold bidrar vi til å opprettholde trivselen og verdien av eiendommen.

Les mer om trappevask

Tepperens / møbelrens

Vi har egen tepperenser og støvsuger med stor kapasitet som er tilpasset rengjøring av alle type teppegulv. Det er viktig å holde teppegulv rent pga bakterier og allergi. Vi benytter støvsuger med roterende børstemunnstykke for å oppnå best resultat. For å kunne fjerne fine støvpartikler. En slik støvsuger fjerner nesten 100 prosent av pollen, støv etc.

Fasadevask

Fasadevask er viktig for å opprettholde utseendet og integriteten til bygningers ytre overflate. Ved å fjerne smuss, mugg og alger forhindrer man skade og forlenger levetiden til fasaden. Metoder inkluderer høytrykksspyling, kjemisk rengjøring og skånsom håndvask avhengig av overflatemateriale og tilstanden til bygningen.

Les mer om fasadevask

bottom of page