top of page

Håndverktjenester i Trondheim

Har du behov for håndverker? Vi utfører skifte av gulvbelegg, avretting av gulv eller flislegging - vi kommer gjerne å hjelper deg! Vi bytter også vinduer, dører, legger gipsvegger, gipstak og annet snekkerarbeid!

Maling

Malte overflater er enklere å holde rene, beskytter mot ytre påvirkning og forlenger livetid. Vi utfører både innvendig og utvendig maling og sparkling. 

Skifte av gulvbelegg

Å skifte gulvbelegg er en omfattende prosess som inkluderer fjerning av eksisterende belegg, forberedelse av undergulvet, valg av nytt gulvbelegg, installasjon, etterbehandling og rengjøring. Profesjonelt utstyr kan være nødvendig for en vellykket installasjon.

Flislegging

Flislegging er en prosess der keramiske fliser blir lagt på overflater som gulv, vegger eller benkeplater. Det krever grundig forberedelse, inkludert jevnt underlag og riktig lim. Presisjon er nøkkelen for å sikre jevnhet og estetisk appell. Etter installasjon, sikres flisene på plass med fugemasse. Flislegging tilbyr holdbare og estetisk tiltalende overflater som er enkle å vedlikeholde.

Avretting av gulv

Avretting av gulv er en prosess som jevner ut ujevnheter og skaper en jevn overflate før gulvlegging. Dette utføres ved å påføre et spesialmateriale som selvutjevner, som deretter glattes ut. Avretting sikrer et solid grunnlag for påfølgende gulvbelegg, og bidrar til et estetisk og funksjonelt resultat.

20150618_091148.jpg

Snekkerarbeid

Vi tilbyr også diverse snekkerarbeid. Her har vi for eksempel laget et flott postkassestativ til et sameie. Trenger du snekkerarbeid? Ta kontakt med Crystal Service, så kan vi hjelpe til med det alle meste.

bottom of page